Estetska stomatologija

estetska-stomatologija-3

Znate  li da  možete imati osmijeh iz snova?

Izbjeljivanje zuba, ljuskice, bezmetalne krunice i implantati nove su metode u stomatologiji koje Vam omogućuju upravo takav osmijeh.

Trend estetske stomatologije već je duži niz godina prisutan i kod nas,  čime  je  i nama doktorima dentalne medicine omogućeno da sve  nove, suvremene metode današnje estetske stomatologije primjenjujemo na našim pacijentima. Time nam je pružena mogućnost da obostrano uživamo u čarima estetske stomatologije novoga doba.
Moderna estetska stomatologija podrazumijeva veliki broj različitih metoda kojima možemo znatno promijeniti izgled naših zuba, od njihove boje do oblika i na taj način ispraviti nepravilnosti koje su prirođene ili stečene tijekom vremena.
Uz vrhunske mogućnosti moderne stomatologije, tehnologiju i materijale najnovije generacije lijepi zubi i prirodan osmijeh danas postaju opće prihvaćen standard.
Mogućnosti estetskih tretmana u stomatologiji danas su vrlo velike, pa postoji niz postupaka koji se mogu koristiti za sanaciju različitih nedostataka.
Od  neinvazivnih metoda najčešće se koristi IZBJELJIVANJE ZUBA, ali isto tako nerijetko koristimo minimalno invazivne zahvate pomoću kompozitnih ili keramičkih materijala (LJUSKICE, KRUNICE).
Materijali koji se upotrebljavaju prije svega ovise o kliničkoj situaciji i samom cilju terapije, a za dugoročno zadovoljstvo i uspjeh izuzetno važnu ulogu ima dobar plan terapije, te dobar odabir materijala i metode.Suvremene metode pokušavaju sačuvati što više prirodnog zuba čime se ujedno i produžuje vijek trajanja takvih radova.

Izbijeljivanje
estetske ispuneIspuni
Inlay Onlay OverlayInlay, Onlay, Overlay
uslugaLjuskice
KruniceBezmetalne krunice