dr. Hemerich

ordinacija hemerich 0064Mr. sc. Lada Hemerich Martinčić, doktor je dentalne medicine. Rođena je u Zagrebu 1971. godine. Stomatološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu završava 1995. godine, a neposredno nakon upisuje poslijediplomski studij iz područja oralne patologije i stomatološke protetike te 1999. godine dobiva titulu magistra znanosti. Specijalistički poslijediplomski studij iz područja dentalne implantologije upisuje 2016. godine.

Uz cjeloživotno formalno obrazovanje, kontinuirano se usavršava na brojnim domaćim i stranim stručnim skupovima te aktivno sudjeluje na mnogobrojnim sastancima, a svoje radove objavljuje u stručnom časopisu Acti Stomatologica. Članica je Hrvatske komore dentalne medicine.

Privatnu ordinaciju dentalne medicine otvara 1998. godine s ciljem da omogući pacijentima najbolje što suvremena stomatologija pruža. U sklopu svoje dentalne ordinacije nastoji ostvariti najviši standard u pružanju stomatoloških usluga koristeći najmodernije materijale, tehnike i opremu. Govori engleski i njemački jezik, a mnogobrojni pacijenti su joj stranci koji dolaze uglavnom iz američkog, njemačkog i australskog veleposlanstva.

Mr. sc. Lada Hemerich Martinčić je iznimno stručna i predana doktorica stomatologije s bogatim znanjem i iskustvom u svojoj struci.

Galerija