Dermalni fileri

preuzmiDermalni fileri na bazi hijaluronske kiseline

Starenje lica počinje već u 20-im godinama i progresivno napreduje tijekom života zbog fizioloških promjena kože i potkožnog tkiva.
Jedan od učinkovitih postupaka pomlađivanja i volumiziranja pojedinih dijelova lica je primjena dermalnih filera na bazi hijaluronske kiseline.
Injektibilni dermalni fileri ili kožni implatati sve se više prihvaćaju kao nekirurške korekcije, koji daju postojane rezultate, uz istodobno zadržavanje osobnosti lica i prirodnog izgleda. Namijenjeni su korekciji statičkih i dinamičkih bora, modeliranju i popunjavanju dubljih anomalija i kožnih uleknuća. Također, dermalni fileri namijenjeni su revitalizaciji kože i izraza lica, čime se vraća mladenački izgled i svježina. Zbog svog učinka, brzo su zauzeli važnu ulogu u estetskim zahvatima i postali iznimno popularni među pacijentima različitih dobnih skupina. Za pacijente koji planiraju pomlađivanje lica ubrizgavanjem dermalnih filera, najveća prednost je što je nakon zahvata učinak korekcije bora ili popunjavanja defekta trenutačno vidljiv. Dermalni su fileri materijali koji se ubrizgavaju ispod ili u različite slojeve dermisa kože s ciljem podizanja njene površine.
Fileri se koriste za korekciju manjih i dubljih bora, kožnih nabora i ožiljaka, ali i za povećanje volumena usana.

Hijaluronska kiselina (HA) prirodno se nalazi u našoj koži te je ključna molekula u procesu starenja kože. Odgovorna je za elastičnost i potpornu funkciju, odnosno visokoelastična svojstva kože.
Starenjem dolazi do smanjenja količine hijaluronske kiseline i kolagena, što dovodi do nastanka suhe kože i bora.
Kao posljedica toga, a uslijed gravitacijske sile i konstantne upotrebe mišića, stvaraju se bore, te lice gubi na volumenu i umorna koža se objesi i klone.

S prirodnim filerima Dermavisc® odgovor je također prirodan.

Samo jedna injekcija proizvoda Dermavisc® stvara trenutni rezultat i dugotrajni učinak.
Dermavisc® asortiman sastoji se od dva proizvoda za kozmetički ispun bora: Dermavisc® smooth i Dermavisc® ease. Proizvodi su prirodni injekcijski implatati u obliku kristalno čistog prirodnog gela.

Korištenje Dermavisc® proizvoda jednostavan je i prirodan način da se nastavite osjećati mladi.

preuzmi (2)